Motel

Udoban motel koji zrači gostoprimstvom i prijatnom atmosferom, smješten je na pogodnoj lokaciji nedaleko od centra grada. Motel je prikladan za smejštaj poslovnih ljudi, prolaznih gostijuni turista u proputovanju kroz Sanski Most i njegove turistički veoma privlačne lokacije. Motel raspolaže sa 12 soba od kojih je svaka klimatizirana, posjeduje kupatilo, te je svaka opremljena s TV-om i bežičnim internetom te s dva luksuzna apartmana površino po 35 m². Također posjeduje sopstveni parking prostor, koji je pod stalnim nadzorom .

Slika 52

Ljubazno osoblje na raspolaganju Vam stoji 24 sata dnevno kako bi Vaš boravak bio što udobniji i ostao u nezaboravno prijatnom sjećanju.

Rado ćemo za Vas pripremiti ekskurzije i izlete po cijeloj Bosni i Hercegovini. Posjetite s nama 75 m visoki vodopad Blihe i istražite dvije raskošne pećine Hrustovačku i Dabarsku. Organizujemo i odlazak na termalnu Banju Ilidžu koja je pogodna za liječenje svih reumatskih bolesti. U ponudi imamo raznovrsne ponude ekstremnih sportova kao i sportski lov i ribolov u kojima se možete okusiti za vrijeme boravka kod nas.

0 0
Ikona

Recepcija 24h

Naše ljubazno osoblje Vam je na usluzi 24 sata
Ikona

Besplatan parking

Gostima je na raspolaganju parking pod stalnim nadzorom
Ikona

Besplatan Wi-Fi

Za sve goste smo obezbijedili kvalitetnu internet konekciju
Ikona

Klimatizirane sobe

Sve sobe su klimatizirane za maksimalnu udobnost gostiju

Kako do nas